BOOTCAMP

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is een uit Amerika afkomstige tak van fitness, die speciaal ontwikkeld is voor mensen die graag willen sporten in de buitenlucht. Behalve dat het bewezen is dat sporten in de buitenlucht gezonder is, is het zo dat het voor iedereen toegankelijk is. Man, vrouw, jongen of meisje, in welk fitnessniveau dan ook, kan meedoen aan de zogenaamde bootcamp cursussen. Bootcamp heeft een flinke opmars doorgemaakt binnen de fitness branche en wordt door veel mensen uitgeoefend.

De essentie van Bootcamp:

  1. Sporten met plezier
  2. Actief bewegen in de buitenlucht
  3. Uitdagende omgeving
  4. In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren
  5. Fit en soepel worden (of blijven)
  6. Op je eigen niveau
  7. Afwisselende en uitdagende trainingen
  8. O.l.v. een ervaren en professionele trainer

Les
Tijdens een les zul je veel afwisselende dingen doen op zowel conditioneel als kracht gebied. Beide onderdelen volgen elkaar meteen op, zodat een les nooit zal vervelen.
Deze speciale fitnesstrainingen bestaan meestal uit:
• Hardlopen
• Intervaltraining
• Fitness oefeningen in de natuur.

Voordelen
Door een bootcamp training zul je jezelf en je lichaam beter leren kennen. Je ontdekt hoe sterk je eigenlijk bent, en hoeveel je aankunt. Tegelijkertijd krijg je meer zelfvertrouwen en verleg je je grenzen, verbeter je conditie en verminder je je vetpercentage en gewicht. Doordat je het in een groep beoefend en elkaar aanmoedigt, houd je het langer vol.

Wil je meer weten? Vul dan het formulier in en we nemen direct contact op.